Velkommen

Enkel og stilren - men samtidig original og spennende var målet vårt da vi gikk i gang med oppdatering og fornyelse av nettsiden vår.
Og her er den så. - Enda må vi supplere med bilder av det store standard vare sortimentet vårt. Og mere info og bilder følger også om de mange andre store og små prosjekter vi har jobbet med, gjennom de mer enn 40 år Brødrene Bjørndalsæter har drevet med treskjæring oppi lia her på Oppdal.

"Sola har snudd" - en flott senvinter og vår er på vei og tanker om fornyelse og vedlikehold trenger seg på. Vi håper siden her kan hjelpe med inspirasjon og løsninger og vi ser frem til at akkurat du tar kontakt for å få hjelp til å sette gang i ditt neste prosjekt


Hytte på Oppdal!

Et faktum for mange - og en drøm for andre.

Kanskje du tenker deg bort fra dagligdagens mange gjøremål.
Og kanskje du har en drøm om kort vei til skispor og heis, hvor dagene ender hjemme på hytta med peiskos og trivelig samvær.

Hytta her blir klar for utleie/salg nå i vinter. Vi er i full gang med å gjøre ferdig kjøkken og bad. Utvendig kommer enda mer sjarm og særpreg med bla mønespir, treskjæring på vindskier og søyle ved inngangen.
Størrelsen er på ca 80 m2 + hems

Vi oppdaterer bilde og info etter hvert, men ta gjerne kontakt dersom dette kan ha din interesse.
For øvrig utleie av hus henviser vi til vår side med Eiendomsselskapet som du finner her